Pensla donutplåten noga med rapsolja [annars får ni inte upp minimunkarna ur plåten]. Smält choklad och häll över den i en skål som det går att doppa munkarna direkt i
3 dl mjölk. 3/4 dl socker. 30 gram jäst. 30 gram smör. Smält smöret och tillsätt mjölken, värm eventuellt på mer tills den är fingervarm, 37 grader. Häll i en hushållsmaskin och tillsätt jästen tills den löst sig, tillsätt sedan ägg, socker, salt och mjöl och knåda degen på medelhastighet i cirka 10-15 minuter tills den får en fin konsistens och släpper ifrån kanterna. ) friterades sedan några få i taget, cirka 45 sekunder på varje sida, tills de får en gyllenbrun färg. 3 dl mjölk. 3/4 dl socker. 30 gram jäst. 30 gram smör
Vispa under tiden äggvitorna till hårt skum. igår anföll tristessen med hög fart så för att inte bli helt passiv o somna redan före kl 22. Fördela i formarna, max till 2/3