Foto. Martina Ca 563 kcal/port Mos. ca 351 kcal/port Fisk. ca 212 kcal/port 1 kg skalad potatis 140 g bacon 1 röd lök 2,5 dl mellanmjölk 30 g finhackad persilja salt och vitpeppar 500 g Torskfilé 1/2 dl vetemjöl 1 ägg 1 dl ströbröd salt och peppar 3 msk smör Gör så här
Strimla skinkan och skär äggen i små bitar. Rör ihop allt utom dill, svartpeppar och ost. Lägg fyllningen på två lager av fransbröd i en ugnssäker form eller långpanna
Ni som läst min blogg ett tag läste kanske min uppsats om vad vi egentligen äter. Jag är rätt så noggrann med det här med tillsatsämnen/E-ämnen och tittar alltid på innehållsförteckningen före jag köper något
Jag lagade för en tid sedan ett väldigt gott surdegsbröd gjort på vetesurdeg. Det är enkelt att göra, men måste stå och jäsa i ca 1 timme + lite till och det passar bra till t
Bröd är något som är riktigt kul att göra. Jag har ändå sedan liten fått baka bröd tillsammans med min pappa som är bagare så jag har det lite "i blodet" kan man säga
Det här brödet är väldigt lättlagat, man behöver bara blanda sirap och filmjölk i en bunke, sedan häller man i alla torra ingredienser, häller i en form och gräddar