Bra mat!

Bra mat!

  • 13 Recept
Kyckling i grönpeppar sås

Kyckling i grönpeppar sås

Det godaste jag ätit på länge. Köp en grillad kyckling och förbered den dagen innan. Denna god kyckling rätt ska helst göras dagen innan
Kassler gratäng

Kassler gratäng

Skoldags snart. Då passar denna rätt perfekt. 10-15 min att förbereda och 25 min i ugn. Den är krämig och enkel att göra
Saftig kycklingfile i krämig sås

Saftig kycklingfile i krämig sås

Mums säger jag. Det var det godaste och enklaste jag ätit på länge. Går fort och förbereda och sedan sköter det sig i ugnen
Blomkålslåda med knaprig bacon

Blomkålslåda med knaprig bacon

Sätt ugnen på 200 gr. Skär ner blomkålen i lagom bitar och koka i lättsaltat vatten i ett par minuter. Låt ånga av
Dillstuvad squash serverad med lax

Dillstuvad squash serverad med lax

Passar perfekt till fisk, men det går lika bra med något vegetariskt alternativ, typ quornfiléer. Ja, jag vet att jag tjatar om squash vartenda år, och så även i år
Butternut Squash Fries

Butternut Squash Fries

Och ett bra alternativ till potatis. Att rosta butternut squash är väldigt gott och enkelt. Jag valde att smaksätta med salt, men du kan använda andra kryddor också, t
Björnbärspaj på enkelt sätt

Björnbärspaj på enkelt sätt

Sätt ugnen på 200 grader. Smörj och bröa en pajform ca 25 cm diam. Vispa ägg och socker poröst, vänd ner vetemjöl
Kladdkaka LCHF

Kladdkaka LCHF

Smält smöret. Blanda mandel- och kokosmjöl, stevia strö, vaniljpulver, choklad och hackade nötter. Blanda i ägget, smöret och vispgrädden (ovispad)
Björnbärskaka

Björnbärskaka

Björnbär, björnbär i mängder i trädgården. Då passar det att göra en god kaka med björnbär. Ströa formen med kokos, det blir en extra krydda i kakan
Vitkålsgratäng Lchf

Vitkålsgratäng Lchf

Nu är jag hem och vänder mellan Isaks fotbollsmatcher. Det är ungefär 10 minuter kvar innan vi måste åka i väg till nästa match så då passar jag på att ge er det utlovade receptet
No bake Chokladmoussepaj

No bake Chokladmoussepaj

Nu när det börjar nalkas mot en ny månad tycker jag att det är dags att visa er vad för recept som jag hade i mitt tidigare nyhetsbrev