Räddaren i nöden när man inte har tid att baka bullar med jäst. Hastbullarna är mjuka och saftiga nybakade men bör ätas dagsfärska för att inte bli torra
Äntligen är de mogna, våra äpplen. Förra året var i stort sett vartenda äpple svartprickigt och smakade allt annat än gott, så det var inte många man kunde ta tillvara på
Sempers glutenfria mjölmix fungerar bra i dessa väldigt goda, enkla och populära kakor. Receptet som jag utgått från hittade jag på en trevlig blogg som heter Hanna & Astrid
Sätt ugnen på 175 grader. Smält margarin i en stor kastrull, ta av från plattan. Blanda ner ägg, strösocker, vaniljsocker, glutenfri mjölmix (ta samma mängd vetemjöl, tänk dock på att den då inte är glutenfri), kakao och salt
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster