Idag testade vi äntligen Kebabgrytan som Jessica  la upp på sin sida i vintras. Det var lite skilda meningar här hemma men om man verkligen gillar kebab så kommer man tycka att detta är supergott 400 g kebabsplitt 2 lökar 5 stora färska skivade champinjoner 1 krossad vitlöksklyfta 3 dl matlagningsgrädde 1 burk krossade tomater 1 msk kebabkrydda 1 köttbuljongtärning pepparkrydda Fräs lök, vitlök, champinjoner i smör i en liten stekpanna
. Receptet kommer från Svenskt kött, men varifrån namnet Skrytgryta kommer ifrån är helt oklart. Men en gryta som går snabbt att sno ihop, men funkar ändå som en fredag eller lördagsmiddag om man väljer att inte stå vid spisen en heldag
De här tekakorna är riktigt goda. Det är samma degrecept som till hönökakorna som jag bloggade om förra sommaren men den här gången gjorde jag portionsbröd istället i form av tekakor