Bryt eller skär av den nedre träiga delen på sparrisen. Pensla sparrisarna med olivolja och grilla runt om i 5-7 minuter, var försiktig så de inte bränns. 2-3 knippen sparris
Något som är riktigt fräscht såhär på försommaren är sparris. Jag älskar den gröna sparrisen i alla former och förra helgen gjorde jag en supergod och brutalt enkel förrätt med denna ljuvligt goda primör
Sparris. Grilla sparrisen i grillpanna på medelstark värme. Lägg upp sparris, salta och peppra, och strö lite hyvlad parmesan över och lägg på ett parmaflarn
Bland annat bjöd vi på den här goda sparrisrätten, som bestod av nyskördad och smörstekt sparris, parmaskinka, torrostade pinjenötter och riven parmesanost
En citronmarinerad sparrissallad med rostade solrosfrön och knapriga parmachips. Sparris är mitt i sin pride just nu så passa på när den både är billig och som godast
Idag hade jag mängder med sparris i kylen, jag älskar färsk, grön sparris. Sparrisen går absolut att ätas som den är bara i detta recept men för dom som vill så bjuder jag även på ett recept av god dipp till