Fläskkotletter är underskattade. De är billiga i inköp, innehåller både fint kött och oftast med tillhörande ben och fettkappa som ger extra smak vid tillagning
1. Krydda kotletterna med salt och peppar och stek dem i en stekpanna med olja, 3 minuter per sida. 2. Tillsätt crème fraiche, grädde, senap och dragon och koka ihop i 5 mi-nuter
Så här i slutet av månaden börjar det eka i dom flesta kylskåp i många hem. Man kanske har lite utav det kvar och lite utav det men tycker inte riktigt man får till nåt spec med ingredienserna man har hemma
Populära inlägg. Mmm, så gott, Pulled pork burgare. Många såg säkert Tina Nordströms program när hon gjorde just denna rätt och flera med mig blev säkert sugna på att testa, men det kräver si
Pulled pork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken. Lät himla gott så receptet sparades och idag har vi testat