Passar lika bra mitt i veckan som till helgen. ca 1½ kg bogfläsk el ca1 kg renskuret kött. 1 gul lök. 1-2 tsk sambal oelek. Låt köttet småkoka tills det blir mört ca 1½ timme under lock. ca 1½ kg bogfläsk. 1 kg ren. 1 gul lök. 1-2 tsk sambal oelek
700-900 gram Kycklingfilé eller Kycklinginnerfilé(jag köper ofta innerfilén som är i mindre bitar, den skall ju ändå delas + att den är billigare ibland)1 konservburk med Grytbas Red Curry (finns i flera märken, ICA har sin egen tex. )2 dl Vatten1 dl Grädde (valfri fetthalt)1 msk Soja (kinesisk)1 msk Sweetchili sås1-2 dl Cashewnötter2 dl Bulgur (INTE den allra grövsta sorten bara)Tina kycklingfiléerna. 1 konservburk med. 1 dl Grädde. 1 msk Soja. 1 msk Sweetchili. 1-2 dl Ca