Potatisbullar har aldrig varit min favorit, men iof så har jag bara ätit skolans och köpta. Men provade nu att göra egna och det blev himla gott måste jag säga och enkelt var det
Idag har jag haft en underbar dag med brunch med några nära vänner. Det var väldigt gott, och jag blev så mätt att jag tror att det inte kommer bli någon större middag
1. Strimla och bryn köttet. 2. Tillsätt Moroccan Tajine, låt sjuda. 3. Smaka av med salt och servera med moroccan couscous, paprikahummus, tabbouleh och moroccan sallad
Janssons frestelse tillhör mina absoluta favoriter och numera även min älskade killes också. Denna variant är en mild krämig och snäll Jansson, ja helt enkelt barnvänlig och ett måste för alla som egentligen säger att de inte gillar Jansson att testa och för Janssonälskare blir det att säga Mmmm
Börje med att skära köttet i små bitar. Bryn det i en gryta. Ansa och skär grönsakerna i bitar och lägg över i grytan samt den spanska pepparn, låt bryna med ett tag