Vispa äggvitor, socker och ättikan till styv maräng. Vänd försiktigt ner Rice crispies. Grädda i en långpanna, klädd med bakplåtspapper, i 125 ° i mitt i ugnen 1,5 timme
Har en skön ledig (. ) vecka hemma i Edsbyn så igår bjöd vi hem farmor och Torgny på mat. Jag stod för matlagningen och provade som vanligt något nytt i form av en kycklinggryta till varmrätt och en rabarber- och jordgubbspaj till efterrätt
Vi testade en ny slags jordgubbspaj häromdagen som kallas "Krämig jordgubbspaj". Jag är lite mer för vanliga pajer med smuldeg och vaniljsås men vissa kan nog tycka den här är jättegod
Jordgubbspaj det är sommar det. Minst en gång varje sommar måste jag verkligen ha jordgubbspaj. Just de här gubbarna hade vi plockat alldeles själva så då blir det ju extra gott
En vän bad om ett gott recept på blåbärspaj, så här kommer det, mumsigt och knäckigt. Blåbärspaj under knäckigt täcke 125 gr smör0,5 dl ljus sirap0,5 dl grädde0,5 tsk bakpulver2 dl socker2 dl havregryn1,75 dl vetemjöl0,5 tsk vaniljsocker1 L blåbär 2 msk potatismjöl