Fläskrullader fyllda med Västerbottenost i astrakancidersås koka. ihop tills drygt 1 dl återstår. tillsätt vi 600 gram Receptbankens Kokbok
Baconlindad sparris på quinoabädd med ägg- och citronsås Jag älskar sparris, och nu är det verkligen läge att ta ut svängarna. Den svenska sparrisen - som är lite försenad p g a den sena våren - har precis börjat dyka upp i butiksdiskarna, och är aldrig så fin som just nu och de kommande veckorna Kjerstis mat och prat
Sillahallens torskrygg med bacon och gräslök! Som barn avskydde jag fisk. Som "vuxen" fullkomligt älskar jag det. Ja fisken har gjort en helomvändning i Gourmetmorsans liv Gourmetmorsan
Ugnsbakad fisk med kräftor och pinje Salta fisken runt om. Lägg på smort ugnssäkert fat. Låt kräftstjärtarna rinna av och hacka dem grovt. Smält smöret i en stekpanna Arla