Helstekt Fläskfilé Detta var gott. Marinera köttet i minst en timme (jag marinerade den säkert i 3 timmar), bryn den snabbt runt om i en stekpanna och efterstek den sedan i ugn i cirka 15-20 minuter I Nadjas kök
Fläskfilé med hasselbackspotatis En klassisk söndagsmiddag. Ingredienser till 2 portioner. 400 g fläskfilé. smör och rapsolja att steka i. salt och nymalen svartpeppar Farmors mat
Fläskfilé med ugnsrostad potatisInformationOm företagetVanliga frågorKöpvillkorKundtjänstMina sidorBli affiliateKundklubbPrenumerationPresentkortArtiklarOm vitapost Svenskhalsokost
Pizzadegen 2.0 Det har ju knappast undgått någon som läst den här bloggen ett tag att vi äter pizza (minst) en gång i veckan Matrepubliken
Fläskfilé i pestosås Ibland, men inte ofta, lagar vi alltså mat i köket på somrarna. soltorkade tomater. körsbärstomater, halverade Få lite matro