Idag blev det en jättegod söndagsmiddag, kyckling med champinjonsås. Kycklingfileér, en per person. Kycklingen delade jag bara och stekte i salt och peppar
Så idag blev det ”Kyckling fylld med chili och vitlöksröra”. Lägg en kycklingfilé mellan två smörpapper på en skärbräda och banka ut dem med hjälp av en stekpanna tills de är som platta skivor
-”Det är kycklinglever. PrintKycklinglevergryta med svamp, bacon, vitt vin och grädde. 450 g kycklinglever 200 g skogschampinjoner 1 pkt bacon 1 gul lök 50 g smör att steka i 1 dl torrt vitt vin (med hög syra) 1 msk vetemjöl 1, 5 msk koncentrerad kalvfond 5 dl vispgrädde persiljaGör så här. 450 g kycklinglever
Ytterligare ett recept med kycklinglårfiléer. Häll på grädde och kycklingbuljong och låt koka samman. Lägg lite spenat på varje tallrik och placera kycklingen ovanpå
Grillad kycklinglårfilé med stekt lök och majonnäs är sjukt gott. Så nu är det dags att du fixar till grillad kycklinglårfilé med stekt lök och majonnäs
Fick en vansinningt god kycklingrätt hos min vän som jag har längtat efter sedan vi var där. Skär mozzarellan i lika många skivor som du har kycklinglårfiléer