Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Oj nej världen. Vilken dag…. Jag reagerar som en amerikan (. ) och tyr mig till comfort food nu. Men, vi glutenintoleranta kan inte svänga via affären efter gott, ljummet, ostigt bröd med samma lätthet som andra… Attans
Idag är det tydligen kladdkakans dag. Jag kände att jag absolut vill dela med mig av mitt recept på amerikansk kladdkaka (mud cake) som jag bakat i typ 10 år nu
instagram 100kitchenstories. Ännu en arbetsvecka är över och fredag känns lite extra skönt denna gång. Inte för att jag inte har massvis med plugg att ta hand om i helgen (redovisning av grupparbete, personlig hemtenta och slutgiltig salstenta väntar nästa vecka
Men så läste jag Ulrika Davidssons utmärkta bok “Baka Glutenfritt” och tänkte att jag skulle pröva. Jag har varit misstänksam mot att baka glutenfria lussebullar eller bullar över huvud taget