ca 30 tryfflar. Du behöver. 1 dl havregrädde. 200 g mjölkfri mörk choklad. kakao. kanel. Gör såhär. Hacka chokladen och lägg den i en kastrull ihop med grädden, låt chokladen smälta på låg värme
Jag visade er i söndags min hemmagjorda nutella i en hälsosam tappning som jag älskar så mycket. Det som jag kunde hålla mig från att äta upp, bestämde jag mig för att baka med
Veganska bakverk behöver inte vara så krångliga, dessa är egentligen inte krångligare än ”vanliga” snickercheesecakerutor och dom blir automatiskt äggfria och mjölkfria
Ännu en favorit. Har gjort denna mousse ett flertal gånger denna sommar, både som efterrätt till andra samt mellanmål till mig själv (mer ofta det senare alternativet)
Kör allt väl i en mixer, spara det som blir över det blir en otroligt god sås till nästan all mat. 40 g soltorkad tomat hackad. 500 g tomater. 125 g soltorkade tomater. 40 g soltorkad tomat hackad. 500 g tomater. 125 g soltorkade tomater