Bröd

Bröd

  • 10 Recept
Philadelphiabullar med citronsmak

Philadelphiabullar med citronsmak

Ca 40 bitar. Börja med fyllningen för den ska klickas ut på en tallrik och hinna frysa till bitar. Fyllning
Semlor och Zoegas Black Velvet

Semlor och Zoegas Black Velvet

Ska ni eller ska ni inte. Alltså äta en semla. -)Idag är det fettisdagen eller kanske som en del säger, semledagen
Hembakade wienerbröd

Hembakade wienerbröd

Och mina föräldrar, som kom på fika då wienerbröden stod på bordet, verkade också tycka om dom. Lägg en klick vaniljkräm i ena halvan av wienerbröden och en klick sylt i den andra halvan om du önskar (annars kör du enbart vaniljkräm i båda halvorna)
Enkelt, knådfritt, hembakat matbröd

Enkelt, knådfritt, hembakat matbröd

Det här knådfria matbrödet är riktigt enkelt att baka, kruxet är väl mera att få till det med tiden då brödet ska jäsa i två längre omgångar, plus minst en halvtimme på plåten innan gräddning
Smarriga Tekakor

Smarriga Tekakor

Även det enklaste brödet kan smaka så otroligt gott – särskilt när det kommer ut direkt från ugnen. Grädda mitt i ugnen ungefär 8 minuter tills bröden fått fin färg
Vörtbröd – Hannahs julsmakande favoritlimpa!

Vörtbröd – Hannahs julsmakande favoritlimpa!

För ett par dagar sedan önskade dottern att vi skulle äta risgrynsgröt till middag och jag blev så himla sugen på vörtbröd som komplement till gröten så jag var tvungen att baka
VÖRTBRÖD

VÖRTBRÖD

Nu lagom till advent passar det bra med vörtbröd. Jag är väldigt kräsen när det gäller vörtbröd, jag vill att det ska ha den rätta vörtsmaken
Kryddburkens vörtbröd med julmust

Kryddburkens vörtbröd med julmust

Jag har i många år försökt få till det där goda vörtbrödet som är lite tyngre, mer rejält, med sötma av massor med russin och sirap
Lingon- och rågkaka

Lingon- och rågkaka

½ dl brödsirap. ½ dl brödsirap. Underbart goda och saftiga rågkakor som bara måste testas. Ursprungsreceptet kommer från Allers 2012
Snabbt (ciabatta) bröd

Snabbt (ciabatta) bröd

Bröd är något som är riktigt kul att göra. Jag har ändå sedan liten fått baka bröd tillsammans med min pappa som är bagare så jag har det lite "i blodet" kan man säga