Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Smält smöret och blanda ner havregrynen, låt svälla en stund. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund
Häll oljan i degbunken. Oljan ska ha rumstemperatur. Vispa ihop vatten, salt och socker i en kastrull och värm till något över rumstemperatur, ca 25 grader
Dom här supergoda kakorna bakade jag för ett tag sedan, men har inte riktigt haft tid att blogga om dem och nu håller det på vara dags att baka en ny sats för de har en förmåga att försvinna
Räkcocktail tillhör klassikerna, och var en populär förrätt på 50-talet och den har väl aldrig riktigt försvunnit från menyn helt, även om det numera finns tillkonstlade varianter på rätten
Igår gjorde jag och lillan lite fuskglass. ) Detta receptet är både enkelt och gott, som även de lite mindre barnen kan vara med och göra♥Vispa ett paket med vanilj visp tills det blir ganska fast, krossa två packet med daim och blanda ner i vanilj vispen
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Jag är inget stort fan av tårtor egentligen men den här är den godaste tårta jag har ätit