Förrätter

Förrätter

  • 5 Recept
Gubbröra med matjessill

Gubbröra med matjessill

Ingredienser Portioner. 4 2 kalla hårdkokta ägg 4 medelstora kalla kokta potatisar 1 burk matjessillfilé (à 200 g) 2 msk finskuren gräslök 2 msk finskuren dill 1 dl crème fraiche 2 msk majonnäs 2 msk kaviar salt svartpeppar Till servering gärna knäckebröd Lägg till i inköpslistan
Skinkrulle

Skinkrulle

Rör samman keson med fransk senap, hackad gräslök och finhackad gul lök. Lägg ut tunnbröden och bred kesoröran över dem
Gubbröra

Gubbröra

Gubbröra. Publicerat 2016-12-22 20. 18. 00 i. inspiration,. mat/recept. Skinkan är griljerad och rödbetssalladen är klar
Ansjovisröra med ägg och gräslök

Ansjovisröra med ägg och gräslök

Skär ansjovisen i små bitar hacka äggen och blanda samman alla ingredienser. Servera i små nubbglas toppa varannan med hackad gräslök