Detta bildspel kräver JavaScript. Ännu ett chokladrecept. Brownies som har blivit mer och mer populärt är faktiskt inte särskilt svårt att baka om man vet hur man ska göra och tar ett steg i taget
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Smält smöret och blanda ner havregrynen, låt svälla en stund. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund
Receptet på dessa kakorna kommer från min moster och tillhör mina favoritrecept på småkakor. De blir så där härligt sega och konstigt nog aldrig särskilt långvariga i mitt kylskåp
I feel like I start most of my posts with “I love…” and then whatever I’ve baked follows. And I must say that I really do like a lot of the things I make (that’s why I make them) which is a reason for the very few pies here on the blog… Nonetheless, cookies I think could be a hit or miss, since a really good, chewy chocolaty-chunky chocolate chip cookies can be one of the most delicious things ever
Jag läser mycket Amerikanska bloggar och matmagasin för att få inspiration och för ganska länge sen, säkert ett halvår sedan, snubblade jag på en tårta från blogglänken ovan som jag kände att jag bara måste prova mig på att baka
En av favoriterna på gårdagens temadag med franska bakverk blev den franska chokladtårtan. Receptet kommer ursprungligen från Leila, men vi ändrat lite samt lagt till en tryffelglasyr som gjorde tårtan otroligt blank och vacker och såklart väldigt god
När jag och min familj var i Stockholm för ett tag sedan åt vi på restaurang och till efterrätt beställde jag cheesecake, ända sedan dess har jag varit sugen på att baka egen cheesecake
Dessert med lemoncurd. Hade en läskande burk lemoncurd ståendes i kylskåpet häromdagen (tro det eller ej men den hade inte ätits upp av sambon ) och en efterrätt som skulle göras till en middag