Idag åt jag och min pojkvän kebab, eller kanske ska jag säga gyros, till lunch. 3oo g fläskkött i strimlor1-3 msk gyroskrydda8 minitortillaEn halv gurkaSallad/Ruccola dyl. 2 dl Matlagningsyoghurt1 klyfta pressad vitlökNågra få matskedar chilisåsNågra få matskedar majonnäsEtt knivsudd cayenne2 droppar vitvinsvinägerSalt och pepparStek köttet i massor av smör och smaka dig fram med gyroskryddan (jag "råkade" slänga i ca 5 msk och det blev inte så lyckat och väldigt starkt, så jag fick försöka pilla bort så mycket krydda som möjligt, då var det godare). ) 1-3 msk gyroskrydda
Tänk er en varm kväll i Grekland där man sitter på strandpromenaden med en gyros i handen. Precis så gott smakar hemmagjorda gyros och denna sommar har det blivit en favoriträtt här hemma