. Det här är ett frasigt och gott bröd som man kan variera om man vill baka styckbröd eller limpor. Sist jag bakade gjorde jag frallor av 3/4 av degen, den sista fjärdedelen blev en limpa
Dessa bars går snabbt att göra och behöver endast stå i frysen 15 minuter innan de behöver avnjutas. Perfekt efter träningen eller som ett mellanmål till kaffet
Hittade ett smarrigt recept på en italiensk lergryta i en gammal tidning, efter lite uppdatering av receptet kommer nu en riktigt smarrig bjudrätt som innehåller massa smaskens
Det är en av mina absoluta favoriter på julbordet. Mycket på jobbet och en riktigt kraftig förkylning har gjort att jag inte har uppfyllt mina plikter här på bloggen
Förra året var första gången jag gravade lax. Smakerna blev då apelsin, stjärnanis och ingefära. Blev väldigt lyckat så jag tänkte att jag gjorde ett nytt försök i år
Det här var första gången jag provade att grava lax själv. Men definitivt inte sista. Det är ju jätteenkelt och blir såååå otroligt mycket godare än den man köper på affären