Småttingarna fick en egen efterrätt, smörstekt toast med ost och skinka, det blev populärt. Jobbar både idag och imorgon så hemma blir det inte mycket gjort
Ikväll blev det soppa med kronärtskocka och parma flarn, åt med härligt surdegsbröd. Då var vi hemma igen, alltid skönt att komma hem, sova i egen säng och äta det man själv lagar
Salt och peppar. Rör samman äggula, senap, och rapsolja. Jag har en viss förkärlek till enkla, smakrika röror som aptitretare före en middag, eller som tilltugg vid festliga tillfällen
Vi hade några olika snittar som vanligt på nyårsafton - några gamla favoriter och något nytt. Riktigt goda blev de ost- och olivbollar som Karin tipsade om
På nyårsafton vill man helt klart äta något gott, gärna till förrätt, huvudrätt och efterrätt. Själv tycker jag det är roligt att testa på nya saker, även om det kan vara vanskligt att göra en rätt man aldrig ätit tidigare för första gången när gästerna sitter och väntar
Vänd kopparna upp och ner och forma bakplåtspappret över. Låt dem svalna och stelna. Fyll korgarna strax innan servering (annars står de och blir sega/mjuka)