Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. ½ kg kassler. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Ta kasslerbiten och dela den på i 4 delar, skär den i skivor och lägg snyggt i en ugnsform. Slå sås o paprika över kasslern och sätt in i 200 grader varm ugn i 20 minuter. 1 kg kassler
Häll sedan över kasslern. e för mycket currysmak (jag är inte så förtjust i curry)Curry kassler med ananas600 gram strimlad kassler1 stor burk krossad ananas1 gul lök1 msk smör1,5 tsk curry1 tsk potatismjöl1,5 dl vatten1,5 dl grädde0,5 dl sweet chili sås1,5-2 dl riven ostStek kasslern och häll i en ungsfast form (jag brukar pensla den lite grann med olivolja). ) 600 gram strimlad kassler
Ska jag vara ärlig är väl inte kassler mitt förstahandsval när det kommer till kött och protein men Hemköp hade så himla bra pris på kassler denna vecka så jag köpte en bit och gjorde matlådor på den
Kassler & Ädelostpaj 4 pers (finns i bloggen sen tidigare) en bit kassler ca 300 gram1 bit kvibille ädelost5 cm purjolök svartpeppar 4 ägg1 dl grädde1½ dl creme fraiche Tärna och lägg kasslern i en ugnsform
Rör vitlöksost, crème fraiche, persilja och pressad vitlök till en sås och skiva kasslern. Ställ kasslerskivorna med sås emellan på smördegsbottnen så kasslern ser hel ut
Skär kasslern i bitar, purjon i skivor. Slå det över riset, kasslern och purjolök. 3 dl ris600 g kassler1 purjolök3 dl vispgrädde½ dl chilisås1 dl majonnäs2 dl ostSätt ugnen på 225°C