Festbricka med goda små munsbitar 1. Fyllda champinjonhattar. Välj stora champinjoner och beräkna ca 2-3 per portion. Blanda 75 g bredbar leverpastej med 1 msk vispgrädde Hemmets Journal
Krustader En enkel förrätt eller som en del av ett buffébord - krustader går att servera både varma och kalla. Här testade jag båda varianterna, varma som jag fyllde med en baconmjukost och kalla som jag fyllde med en kräftröra Min Goda Sida
Krustader med champinjonstuvning ca 20 st. . Smeten. 1 ägg. 1 kopp mjöl. 1 kopp mjölk. Frityrolja. 1 st tjockbottnad kastrull (om man inte har en fritös) imittlillakok.blogg.se
Snitt, snitt, snitt En mellokväll kräva sitt snacks. En av mellokvällarna hade vi Sanna över på besök och då fixade jag lite snittar Marias frestelser
Svampkrustader med bacon Tina smördegen och skär bacon och lök i små bitar. Fräs hacket i stekpannan tills löken är lite ljusbrun Matklubben.nu