seLåna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Wow vad mumsigt. LCHF Rostbröd ca 15skivor0,5 påse Bakerix (215g)4st stora ägg1dl bakepro SaltSätt ugnen på 175 grader och använd en liten brödform, min är 25cm
Nu blir det tätt på given med recept men ni vet ju att jag blir "all in" i perioder . -). Hursomhelst så är även dessa bakade av Bakerix och precis som jag skrev igår så blir det helt okej att baka matbröd på lchf vis
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Jag har använt samma recept som till mina ostfrallor men ersatt den rivna osten med keso. Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Sätt ugnen på 200 grader. Smält 50 gram smör. Blanda ihop torrvarorna. Fördela i Kesella. Blanda i ett ägg. Blanda i det smälta smöret och en skvätt grädde
Länge har jag gått och tänkt att jag skulle göra ett gott och saftigt morotsbröd som är hälsosamt och packat med fibrer, vitaminer, proteiner, bra fetter och med få kolhydrater
Jätte goda Oopsie bröd. Ca 10 st. . 3 Ägg . 100g Philadelfiaost . Salt. Gör såhär. Dela på äggvitor och gulor. Vispa äggvitorna hårt med lite salt, du skall kunna vända på bunken utan att det rinner ut
Hur är det med er därute, kör ni någon specifik diet. GI, LCHF ja vad de nu alla heter. Här följs inga dieter utan här tränas det på som bara den, dvs som vanligt