Gratäng är gott och går att variera med olika grönsaker. Jag har gjort gratäng på vitkål, som är så otroligt god, blomkål-broccoligratäng, aubergine-fetagratäng tidigare
Det hä var en positiv överraskning för mig. Jag valde inte rätten i fråga. fördomsfull som jag ibland kan vara hade jag förmodligen bläddrat förbi den i Jamies Italian, men min man fastnade för den
Vegetarisk mat är något som jag lagar alldeles för sällan. Som sagt så lagar jag för lite vegetarisk mat, främst för att det är svårt att hitta recept, men detta kommer jag definitivt att göra igen
Okej eftersom jag är halvt mörbultade efter mitt första kettlebells pass ever och inte lagat några matlådor (middagen blev två kokta ägg med kalles randiga) bjuder jag idag på en gammal favorit som kommer från Jamie Olivers middag på 30 min som är en riktigt bra kokbok
Vi fortsätter väl på temat zucchini/squash idag. -) Igår bjöd jag ju på en sk "falsk potatissallad" som då istället för potatis består av just zucchini