Leif Mannerström kan han. Åh, så gott detta var. Några små förändringar efter vad som fanns hemma dock. Rör snabbt samman 500 g älgkalvfärs, 3 äggulor och 1,5 dl vispgrädde
Lägg båda bröden på bakplåt och låt jäsa i 30min. Grädda nedre delen av ugnen i 45 min. Låt bröden vila under handukarna minst 15 min. Min vanligaste blandning är brödkryddor (färdigköpt blandning), 0,5 dl pumpafrön, 0,5 dl solrosfrön, 1dl linfrön och 1 msk loppfrö (psyllium frö)
Skär kycklingfiléerna i tunna skivor. Bryn filéerna, salta och peppra efter tycke och smak. Tillsätt spagettin och låt den steka med tills kycklingen är färdig
8 mindre potatis. 1 ruta mörk, minst 70%, choklad. Placera sedan ankbrösten i en ugnssäker form och baka klart i 150 grader varm ugn, cirka 15 minuter (fettsidan uppåt). Låt vila invirad i folie 10 minuter före servering. 8 mindre potatis. 15 minuter