Klassisk fransk ost- och skinkpaj - med lite italienskt stuk Quiche Lorraine är en välkänd och klassisk, fransk ost- och skinkpaj som säkert många av er har gjort Kjerstis mat och prat
Fransk inspirerad köttfärspaj Den här pajen är så god att efter första gången jag lagat den så lagades den fyra gånger till hemma inom ett intervall av två veckor Emilias mat & bak
Fransk omelett Skölj champinjonerna och skär dem i skivor. Skala och finhacka vitlöken. Fräs svamp och vitlök i smöret i en stekpanna ca 5 minuter Matklubben.nu
Fransk lantpaj Gör marinaden först. Lägg dragonen i vattnet några minuter så örterna får dra åt sej lite vatten. Blanda ner övriga marinadingredienser Matklubben.nu
Krämig broccolisoppa med vitlök, gräslök och knaperstekt bacon Soppan. Finhacka gul löken och vitlöken. Fräs dem i smöret i en stor kastrull. Dela broccolin i mindre bitar och skär stammen i mindre tärningar Matklubben.nu
Franska fiskbiffar med sötpotatismos Denna maträtt är en favorit. Vi har gjort den i många år och håller fast vid receptet, kanske olika smaksättning med örter beroende på vad vi har hemma – Härliga Var Dag –