Gör så här. 1. Sätt ugnen på 200°. 2. Koka ris/gryn till 4 personer (gärna bulgur). 3. Mango-lime-yoghurt. Skölj och riv skalet från 1 lime direkt neri en skål
Gör så här. Lägg alla torra ingredienser i en glasburk med lock och slå på flädersaften. Låt dra upp till ett dygn i kylen men minst 8 timmar När det är glöggdags sila bort kryddorna och tillsätt det vita vinet
Gör så här. Börja med aiolin. Lägg äggulor i en skål tillsammans med citronsaft och senap och rör ihop. Häll olja i en fin stråle och vispa hela tiden tills majonnäsen tjocknar
Gör så här. Skiva 4 st 1 cm tjocka brödskivor och stekt dem frasiga. Baka 4 st ägg på 61 grader i 20 h låt dem svalna och skala, vill du inte ha bakad äggula går det utmärkt med en rå äggula