Räkgratäng med ägg, som vi åt den en solig dag häromveckan…. Turkisk räkgratäng. Karides Güveç, gratinerade räkor, är en av mina favoriträtter på restaurang i Turkiet
Tidigare i höstas började jag att prenumerera på tidningen Matkärlek. En tidning med fokus på god och naturlig lågkolhydratkost fri från gluten, socker och tillsatser
Ahlgrensbilar med en vit kladdkaka, så enkelt var det. Att ha i ahlgrens bilar i kladdkake smeten var supergott, jag var rädd det skulle bli för sött, men det tyckte jag inte
Jag älskar potatisen men är faktiskt lite less på kokt potatisen så idag tog jag rev potatisen och mixade med 1/2 ägg och kryddade lite och sen stekte med kokosolja tills jag ansåg att den var klar. 140g rå potatisen som jag river, 1/2 ägg (jag gjorde så att jag mixade ett ägg i ett glas och fördelade den på 2 portioner potatisen så jag har till matlådan imorgon) lite salt och peppar. You just tear the potatoes raw, mix with 1 egg (or I used 1/2 egg) and then add some spices and then fry it in the pan with coconut oil until it looks cooked