Jag bakar sällan bärpaj hemma så jag har inte riktigt något favoritrecept att gå tillbaka till. Ut på nätet och leta runt en stund, och jag valde ett recept från blabarspaj
Det gick till och med så långt att vi kunde receptet utantill (. 1 msk kokosmjöl. 1 msk hasselnötsmjöl eller hackade hasselnötter. 1/2 msk potatismjöl. 1/2-1 msk stevia strö eller sukrin. 1. Dela degen i 2 delar och tryck ut hälften i en rund ugnssäker form, ca 21 cm i diameter. Grädda på 175 C i 7-10 minuter eller tills botten fått färg. Grädda på 175 C i ca 15 minuter, tills smultäcket fått fin färg. 1/2 tsk vaniljpulver (ej vaniljsocker. 1 msk stevia strö eller sukrin. Näringsvärde för en bit om du delar pajen i 8 bitar + 1/8 av vaniljsåsen. 192 kcal. 13g fett. 192 kcal