Förrätt

Förrätt

  • 3 Recept
Råraka med löjrom

Råraka med löjrom

Ingredienser Portioner. 4 Råraka 800 g fast potatis 3/4 tsk salt Till stekning 1/2 dl rapsolja 40 g smör Till servering 80 g löjrom eller stenbitsrom 1 finhackad rödlök 1/2 dl finskuren gräslök 1 dl gräddfil Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Krispig råraka med skagenröra och rom

Krispig råraka med skagenröra och rom

Råraka. Skala potatisen och riv på den grova sidan på rivjärnet. Krama ur vätskan. Stek på medelvärme med skirat smör tills potatisen är krispig och gyllenbrun på båda sidor
Ciabatta med krämig tonfiskröra

Ciabatta med krämig tonfiskröra

4 ciabattabröd 4 blad sallad kallpressad rapsolja. 1Fyllning2 burk tonfisk i vatten 100 g färskost 0,5 dl majonnäs 0,5 citron, saft 0,5 dl kapris 0,5 rödlök, finhackad 2 msk chilisås salt peppar