Jag är inte jätteförtjust i kaviar men när jag fick erbjudande om att testa Isbjörnens kaviar och ett trevligt recept tänkte jag att jag kunde ge den en chans till
Om olika möjliga och omöjliga smakkombinationer har vi skrivit om tidigare (se t. ex. här). Till de sistnämnda - i mitt tycke - hör mannens (och dotterns) förkärlek till kaviar och ost på smörgåsen
Tina plattorna. Bred på peston så mycket som du själv tycker. Rulla ihop från långsidan. Ställ rullen i kylen en stund så är det lättare att skära i den
I ett nummer av Gourmet fann jag inspiration till det smakfulla upplägget av denna rätt. Den är en perfekt start till en bjudmiddag då den kräver minimal förberedelse och inte tar mer än 5-10 min att lägga upp (precis lagom så man kan umgås med sina vänner istället för att röra kvadrilliontals outtalbara ingredienser till en gryta som ingen förstår sig på ändå)
Koka nypotatisen i saltat vatten. Ställ undan o låt svalna. Rör ihop salladskrämen i en STOR bunke, gräddfil + creme fraiché + finhackad dill + lök (röd/gul/purjo) + kapris och lite av spadet
Åh, vilken god och fräsch mat det blev till middag ikväll. Massor av färska grönsaker i en härlig wok. Middagen intogs dessutom i soffan framför en av de nya Johan Falk-filmerna
Idag surfade jag runt på en massa olika matbloggar för att få lite inspiration till någon ny rolig potatisrätt som jag inte har lagat tidigare och jag hittade en på pickipicki som är en fantastisk matblogg
Oh yes, visst var det Gekås i Ullared som fick fint besök från vårt kök igår. ) Som ni såg så blev det en del shoppat, men så är det också snart 3 år sedan vi var där sist