Tillsätt den röda curryn och tomatpurén och låt fräsa till lite. 4 kycklingfiléer 1 gul lök 1 röd lök 1 vitlöksklyfta 1 paprika 2 morötter lite haricot verts 1 - 2 msk röd curry pasta 1 msk tomatpuré 1 brk kokosmjölk 2 msk kycklingfond 1 msk honung salt och peppar ev en skvätt grädde maizena skal och saft från en halv lime. 1 msk tomatpuré
Blanda och rör ihop hot sin sause med ingefära , salt , timjan och olivoljan i en skål. Pensla det på kycklingfileerna och stek dom i stekpanna med smör ca 5 min på varje sida
0,5 dl matolja. Alla mina matrecept hittar du HÄR >> 4 st kycklingklubbor, ca 1 kg. 0,5 dl matolja. Så här gör jag för att göra kycklingklubborna saftiga och goda
Matklubbens läsare har gett det här receptet fem plus. En riktigt god pastasallad att lägga på minnet inför sommarens picknickar, bufféer och grillkvällar