Källarfranska Bullarna smakar bäst nybakade. Annars fryser du dem direkt och tinar i ugnen på 200 grader. Undvik att tina i mikron Farmors mat
Annas kärleksmums Sätt ugnen på 185 grader och klä en bakplåtspanna 30x40cm med bakplåtspapper. Koka kaffet till kakan och glasyren, totalt ca 1,5 dl MatHem
Härliga frukostbullar För att få kalla en fralla för just fralla så tycker jag att den ska vara riktigt frasig och luftig, sådär som de är på bagerier kondiskakan
Frallor Grädda 20-25 minuter tills bröden fått fin färg och känns hårda på ytan. Dag 1. Blanda alla ingredienserna till fördegen i en skål, täck med plastfolie och låt jäsa i kylen i ett dygn receptcentralen.se
Saftiga Grahamsbullar De blev fantastiskt goda och är fortfarande saftiga efter ett par dagar i brödlådan. I dag var det vant-premiär på morgonens cykeltur till jobbet Mumsfillibaba!!!