bröd

bröd

  • 5 Recept
Källarfranska

Källarfranska

Bullarna smakar bäst nybakade. Annars fryser du dem direkt och tinar i ugnen på 200 grader. Undvik att tina i mikron
Annas kärleksmums

Annas kärleksmums

Sätt ugnen på 185 grader och klä en bakplåtspanna 30x40cm med bakplåtspapper. Koka kaffet till kakan och glasyren, totalt ca 1,5 dl

Härliga frukostbullar

För att få kalla en fralla för just fralla så tycker jag att den ska vara riktigt frasig och luftig, sådär som de är på bagerier
Frallor

Frallor

Grädda 20-25 minuter tills bröden fått fin färg och känns hårda på ytan. Dag 1. Blanda alla ingredienserna till fördegen i en skål, täck med plastfolie och låt jäsa i kylen i ett dygn
Saftiga Grahamsbullar

Saftiga Grahamsbullar

De blev fantastiskt goda och är fortfarande saftiga efter ett par dagar i brödlådan. I dag var det vant-premiär på morgonens cykeltur till jobbet