Kotlett i panna 600 g Skivad kotlett med ben. 1 100 g Champinjoner (färska). 1 50 g Gul lök. 1 20 g Vitlök. 1 5 st Soltorkade tomater i olja www.lchfarkivet.se
Leif Mannerströms kalops Skär köttet i cirka 4 cm stora bitar. Skala och skär lök och morot i stora bitar. Bryn köttet völ runtom i smör i en stekgryta av gjutjärn www.koket.se
Lövbiffsgratäng med grönmögelost Lägg det strimlade köttet i en bunke med soya, kalvfond och vitlök. Låt marinera 15 minuter. Fräs purjolök, champinjoner och paprika i en stekpanna med smör Hemmets Journal
Gryta med fläskfilé, bacon, purjolök och mango chutney Putsa och skiva köttet. Bryn det på båda sidor i en stekpanna med smör och lägg över det i en gryta. Salta och peppra köttet Matklubben.nu