Gluten- och mjölkfria bakverk. Jag märker att det blir mer och mer populärt att baka glutenfritt, både på sökningarna här på bloggen men även i vanliga veckotidningar
När man börjar dagen med Paleoscones, datorer och stearinljus. Och så har det redan hunnit bli lördag morgon och jag och min fina äldsta - Emsen har gunggat morgongrusen ur ögonen och landat här vid köksbordet
Vispa lätt ihop ägg och grädde. Tillsätt ost, den strimlade skinkan, gräslök, salt och peppar. Häll upp i 10 pappersformar som placerats i en muffinsplåt
Allt gick bra tills jag skulle rulla ihop degen och fyllningen till en rulle, då fastnade allt i bakplåtspapperet och degen sprack så fyllningen trillade ut
Underbara mjuka tunnbröd bakade på kokt potatis, bovetemjöl och salt. De är väldigt lätta att göra och det enda ära att mängden mjöl beror på konsistensen och vätskeinnehållet i potatisarna
Idag åker jag på semester i en vecka och ska passa på att koppla av ordentligt så därför kommer det inte bli något bloggande innan jag är tillbaka igen