hittade jag på Lotta Kruses blogg. Wao vilken kyckling. tror aldrig nånsin mer att jag ska göra kyckling på något annat sätt än så här, jo, möjligen grilla istället för ugnssteka ibland och variera glacen, men knepet med att rimma före tillagning har jag anammat från och med nu… det gäller bara att förbereda dagen innan med att koka upp lagen på morgonen och stoppa i kycklingen på kvällen innan när lagen svalnat
***Hej. Det visar sig att detta recept är en av bloggens mest lästa. Vill om bara tipsa om att vill du lägga in Västeråsgurka, prova istället receptet under kategorin "inläggningar" och "Västeråsgurka andra försöket"
Har kikat igenom mina gamla kokböcker som jag hade i tidens begynnelse. Hittade massa gott jag inte gjort på jättelänge, samtidigt som jag söker efter olika snabblagade saker som Emmis kan delta i att göra
Snapsglasen kommer ju fram till midsommar, påsk och jul. men annars dammar de ganska mycket i skåpet. De är dock perfekta för att servera en och annan dessert i