Ganska länge nu har jag varit grymt sugen på att testa att göra pulledpork. Jag lovar detta kommer vi bjuda på många gånger… Benfri fläskkarré är jättebilligt och visst det tar lång tid att göra pulledpork men det sköter sig nästan helt själv i kyl och ugn… så lättare mat får man ju leta efter
Eftersom jag i samma veva blev så otroligt sugen på att laga Pulledpork, fattade jag det extremt ovegetariska beslutet att slå ihop dessa två rätter och fylla mina vietnamesiska pannkakor med både en massa smaskiga grönsaker OCH pulledpork
En sak är säker och det är att pulledpork kan slänga sig i väggen. Idag till middag har vi nämligen testat pulled chicken och det blev så mycket godare
Pulled chicken är en variant av den populära rätten pulledpork men med kyckling istället för fläsk. Pulled chicken går snabbare att göra och är både nyttigare och godare tycker jag
Pulledpork måste vara en av Sveriges populäraste maträtt just nu. Tycker att det bli något fett med att göra på fläskkarré så i dag testade jag att göra pulled chicken och jag måste säga att det blev så mycket bättre
Även för någon som äter LCHF finns det bra recept som man kan inspireras av och igår hittade jag ett recept på PulledPork och utan att veta det i förväg så hade jag även köpt med mig en stor bit Fläskbog, så ingivelsen att faktiskt testa detta recept blev självklart
Nu är det äntligen dags för pulledpork som jag hintat om i flera dagar. Det känns som att pulledpork har blivit ”inne” och alla gör det till höger och vänster, och alla gör det på sitt eget sätt
Har ni hört talas om det däringa Pulledpork. Det är inte klokt hur länge den trenden har hållt i sig. Inte konstigt att det blev en hit eftersom det är en jättebra rätt, men att den har fått hänga med så länge