Mina favoriter

Mina favoriter

  • 4 Recept
Mina favoriter
Kokosbollar

Kokosbollar

1) Blanda strösocker, florsockret, äggvitan och det kalla vattnet i en skål. Rör ut gelatinpulvret i det heta vattnet
Tunnbröd

Tunnbröd

Ugn 275º. Värm vatten och fett till 37º och rör ut jästen med degspadet. Tillsätt ostmassa, salt, brödkrydda och det mesta av mjölmixen tillsammans med hjorthornssaltet, och arbeta samman till en smidig deg
Mjukt tunnbröd

Mjukt tunnbröd

Smula jästen i en bunke. Värm mjölken till fingervärme 37 º,. Häll över jästen och rör så att jästen löser sig

Tunnbröd

1.  Värm vatten och fett till 37°, s k fingervärme, och rör ut jästen med degspadet. 2.  Tillsätt ostmassa, salt, brödkrydda och det mesta av mjölmixen tillsammans med hjorthornssaltet, och arbeta samman till en smidig deg