dessert

dessert

  • 7 Recept
Andreas Grand Marnier Zabaglione

Andreas Grand Marnier Zabaglione

Vispa ihop äggulorna och sockret i en värmetålig skål. Ställ skålen över en kokande kastrull men låt inte vattnet röra vid skålen

Hallonzabaglione med mousserande vin

1. Häll 2 msk vin i en kastrull, lös upp gelatinet i det och låt stå. 2. Häll resten av vinet, sockret och äggulorna i en metallbunke eller porslinsskål och vispa poröst
Zabaglione

Zabaglione

Italiensk zabaglione med frukt och bär. Ingredienser. 4 äggulor. 4 msk strösocker. 1 urskrapad vaniljstång. 5 msk marsalavin
Desserttips från ELLE

Desserttips från ELLE

Måste bara tipsa om en superfräsch dessert från senaste Elle Mat & Vin, jag har ju redan höjt det numret till skyarna men jag gör det igen