Börja med att blötlägga risnudlarna i kallt vatten i cirka 20 minuter. Häll sedan av vattnet. Koka upp nytt vatten och häll detta över de redan blötlagda risnudlarna
Rispapperrullar är aldrig fel. De här rullarna får mig varje gång att tänka på Bangkok var en mysig, familjeägd restaurang serverade vietnamesiska vårrullar som var utsökta, så goda
Jag har alltid velat lära mig spela Mahjong. Tyvärr har jag inte ens kommit i närheten ännu . Men när jag och mina vänner träffades för att tillsammans rulla vårrullar inför en annan väns bröllop kännde jag att känslan, den jag inbillar mig finns kring ett Mahjong bord, infann sig
8 st. 8 blad av torkat rispapperca 40 st. räkor (av 1/2 kg räkor med skal)30 – 40 g torkade mungbönsnudlar16 färska blad av thailändsk basilika3 dl (30 g) färska korianderblad1 medelstor morot, skuren i korta tunna strimlorrivet skal av 2 lime40 ml söt chilisåsDipsås1
Mycket rull. Mycket smak. Mycket mycket gott. Det är ganska lätt mat, och det gäller att få i sig en hel del volym om man skall bli mätt, det passar därför också bra som förrätt men vi åt som middag