Mina favoriter

Mina favoriter

  • 7 Recept
Mina favoriter
Kalvschnitzel med ugnsrostade krispiga potatisskivor

Kalvschnitzel med ugnsrostade krispiga potatisskivor

Tweet Pin It Skriv utSchnitzel är en riktig vardagsklassiker som dem flesta tycker om. Här har vi dock använt oss utav kalv istället för de mer vanliga och traditionella fläskschnitzlarna
Olivpinnar

Olivpinnar

Sätt ugnen på 225°C. Smula Jäst för matbröd i en bunke, tillsätt det 37°C vattnet och rör om tills kronjästen har löst upp sig
Grynningsbröd

Grynningsbröd

Blanda ihop filmjölk, bikarbonat, sirap och salt i en rejäl bunke. Ner med vetemjöl, grahamsmjöl, grovt rågmjöl, solrosfrön, linfrön, nötter och allt annat ni vill ha i brödet
Grissini

Grissini

Det är verkligen enkelt att baka Grissini själv. Detta recept kommer från "Annas mat" och är väl beprövat
Bibbis brödpinnar

Bibbis brödpinnar

 . Vi är på landet igen, och trots att det varnas för åskväder, ösregn och gudvetvad hade vi en alldeles underbar kväll igår
Baka Pannbulle!

Baka Pannbulle!

Eftersom det är ett av mina allra käraste recept tycker jag att det är dags att alla fina bloggläsare får ta del av det med
spröda brödpinnar - grissini

spröda brödpinnar - grissini

Dessa bjöd jag på under min student. De går sönder och de är beroendeframkallande men det gör inget. Vi älskade dem allihop