Gjorde varma mackor av ostplättarna med västerbottenost som var kvar. Mums kan jag bara säga. MUMS. LCHF Varma mackor1 ägg125 g keso (1/2 liten burk)0,75 msk fiberhusken nypa salt eller herbamare0,75 dl riven västerbottensostMixa allt med stavmixer och låt stå en liten stund, klicka ut i panna med smält smör
Bröden blev jättebra och lätta att vika ihop och fyllla med valfri fyllning eller göra enchiladas. Jag gräddade ett bröd per plåt men hade två st inne samtidigt
Sätt ugnen på 200 grader. Smält 50 gram smör. Blanda ihop torrvarorna. Fördela i Kesella. Blanda i ett ägg. Blanda i det smälta smöret och en skvätt grädde
(ca 6-7 bröd). Rör ihop allt och klicka ut till 6-7 st ”bröd”. ca 6-7 bröd. 6-7 st ”bröd”. Ett supergott alternativ till en kolhydratfattig kost eller bara för att det är gott
Alltså detta brödet är ju bara sååååå gott. Brödet smakar inte kokos även om det luktar mycket kokos. Jag tycker brödet passar bra till räkor och aioli, men också som frukostsmörgås