Kokboken

Kokboken

Inkokta päron

Inkokta päron

På sambons släktgård växer det gråpäron i ett träd. Jag älskar att bara äta dem som de är men de blir snabbt dåliga och är svåra att njuta av under en längre tid
Pärontårta med melongelé

Pärontårta med melongelé

Pistaschbotten. Sätt ugnen på 160°. Vispa äggvitan och strösockret vitt. Vänd ner florsocker, nötter och mandel
Rabarberchutney med chili

Rabarberchutney med chili

En härlig och smakrik chutney till grillat kött eller bred på lite på laxsidan innan ni grillar. Denna chutney är beroendeframkallande, så god blir den
Rabarberchutney

Rabarberchutney

Blanda rabarber, lök, ättika, vatten och socker. Låt koka sakta i 10 minuter. Skumma väl. Tillsätt aprikoser, chilifrukter, curry samt ingefära och låt detta koka ihop i 30minuter