Kroppkakor Jag heter Mats Carlsson, men kallas bland vänner för Massimo. Under ett par år arbetade jag som vinbonde och vinmakare i centrala Toscana il massimo
Fläskfilé i pestosås Över 12 timmars sömn fick jag ihop i natt. Så välbehövligt och vilken tur att jag gick o la mig riktigt tidigt Få lite matro
Gulaschsoppa med köttfärs Skala och hacka lök och vitlök och fräs i en gryta med smör. Tillsätt färsen och rör om tills den blir smulig Hemmets Journal
Baconlindad rådjurssadel med gräddsås Viltkött är så magert att det kan bli torrt om man har otur. Men täcker man rådjurssadeln med bacon, så får man en saftig stek med en trevlig, lite rökt smak Vin mat & Alsace
Svampbakelse Lägg smördegsplattorna över något skålformat medan de tinar. Lägg de sedan i stora pappersformar. Gratinera i 225 grader i 3-5 min Matklubben.nu