Tillsätt vitt vin, mjölk, grädde och fiskfond. Skär under tiden fisken i bitar om tre centimeter. Rör ner räkorna och strö dill över din fiskgryta vid servering
Montera med rotsaker, fisk och svamp. Jag tog ut fisken på 50 grader vilket var aningen sent (efterstekte till 58) så plocka ut den vid 48 grader tror jag
Ingredienser Portioner. 4 Nudlar 250 g äggnudlar 1 dl teriyakisås Lax 4 port laxfilé (à 125 g) 3 krm salt 1 1/2 msk sesamfrö Dressing 2 msk pressad lime 1/2 tsk strösocker 1 krm salt 1 krm peppar 1 msk olivolja Grönsaker 1 grön paprika 1/2 gurka Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Kryddkvarnar 25 % rabatt Santa Maria 60-140 g Mer info Ladda kupong