Kyckling

Kyckling

  • 25 Recept
Flygande Jakob

Flygande Jakob

Strimla kycklingköttet och fördela ut i formen tillsammans med bacon och skivad banan. Vispa grädden tjock, blanda i chilisås, chilipulver och kyckling fonden
Underbar kycklinggratäng med superb sås

Underbar kycklinggratäng med superb sås

Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Låt det koka ihop ett tag medan kycklingen steks. Lägg kycklingen i en ugnsform, häll över såsen och bred ut den lite fint över
Yoghurtmarinerad kyckling

Yoghurtmarinerad kyckling

tomat- och löksalladBlanda marinaden och lägg i kycklingdelarna. ca 1,2 kg kycklingdelar. 1ca 1,2 kg kycklingdelar Marinad
Kycklinggratäng med fänkål och squash

Kycklinggratäng med fänkål och squash

1 kg kycklingfilé. Skär kycklingfileerna i 2-3 bitar/file och lägg i formen. 1 kg kycklingfilé. Med en touch av vitlök, ljuvligt doftande rosmarin och smakrik parmesan blev det här en riktigt god gratäng
Kycklingfiléer med salvia och parmesan

Kycklingfiléer med salvia och parmesan

2 kycklingbröstfiléer. Häll blandningen över kycklingfiléerna och stek i ugnen cirka 25 minuter. 2 kycklingbröstfiléer några salviablad
Kycklinggryta med vitlök och dragon!

Kycklinggryta med vitlök och dragon!

Så idag fick det bli en kycklinggryta det går fort att göra och så sköter den sig själv… när man har blandat ingredienserna givetvis
Lyxgratinerad kyckling

Lyxgratinerad kyckling

Krydda kycklingfiléerna med peppar och bryn dem i stekpanna. CategoriesGratäng, Kyckling. 4 kycklingfiléer1 krm svartpeppar150 g rökt skinka3 dl creme fraiche2 tsk fransk senap2 dl riven lagrad ost½ dl finhackat kryddgrönt t ex Persilj Timjan, Basilika eller Oregano. Tagscrème fraiche, kycklingfiléer, rökt skinka, svartpeppar 40 e m. 4 kycklingfiléer
Grekisk kyckling

Grekisk kyckling

Salta och peppra kycklingfiléerna och stek dem i smör i en stekpanna. Lägg i kycklingen och låt den koka i såsen i ca 10 min. 4 kycklingbröstfiléer. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 kycklingbröstfiléer 1 tsk salt 1 krm vitpeppar Arla® Svenskt Smör 2 vitlöksklyftor 2 dl hönsbuljong 50 g Apetina® vitost 2 tsk torkad oregano 2 tsk kinesisk soja 1 msk vetemjöl 2 dl Arla Köket® matyoghurt 8 svarta oliver färsk oregano eller persilja
Kycklinggryta med curry

Kycklinggryta med curry

Bryn kycklingen i smör i en stor gryta på medelvärme. Så här gör du 25 minuter Skär kycklingfiléerna i bitar. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 1946 600 g kyckling
Laxburgare med pepparrotskräm.

Laxburgare med pepparrotskräm.

500 g skinnfri laxfilé 1 ägg 2 msk vispgrädde 2 msk finklippt gräslök 1 tsk salt 1 krm svartpeppar el citronpeppar ½ dl ströbröd 2 msk smör
Per Morbergs falukorv i ugn med potatismos

Per Morbergs falukorv i ugn med potatismos

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Korv 550 gram falukorv 2 msk senap , fransk 2 msk ketchup 0,5 st gul lök(ar) 2 st tomat(er) 100 gram ost Potatismos 800 gram potatis(ar) , mjölig 1 dl mjölk 50 gram smör 0 st salt 0 st svartpeppar Tillbehör 250 gram haricots verts , eller broccoli 1 salt Köp receptet Näringsvärde Kcal
Pad Thai

Pad Thai

Hetta upp oljan i stekpanna och stek upp kyckling, morot, lök & chilli. När kycklingen är klar så häller du över äggen och steker upp
Krämig italiensk kycklinggratäng

Krämig italiensk kycklinggratäng

Skeda såsen över kycklingen i formen. Fräs kycklingen på medelvärme tills den får lite färg runtom, i cirka 5 minuter. 8 kycklinglårfiléer med skinn. 3 dl utspädd kycklingbuljong. 8 kycklinglårfiléer med skinn flingsalt och nymald svartpeppar 10 soltorkade tomater i olja 1 klyfta vitlök 0,5 röd chili utan kärnor 1 tsk torkad timjan 1 tsk torkad oregano 3 dl utspädd kycklingbuljong 1,5 dl vispgrädde 1 dl parmesan, fint riven
Kinagryta fläsk med bambuskott

Kinagryta fläsk med bambuskott

350-400 g bogfläsk i skivor (strimlat) / kycklingfilé. Slå bambuskott och champinjoner i ett durkslag, skölj och skär purjolöken i bitar lägg även det i durkslaget