Helt säkert är det flera av er som redan börjat tänka på julgodiset ni ska mumsa på i jul, och vi kan svära på att många redan både gjort och njutit av julegotterna, och det gör ni helt rätt i
I går kväll njöt vi av nykokt hallonkräm med kokosmjölk. Helt underbart. Jag har tidigare skrivit om problematiken med att koka kräm och inte kunna reda med potatismjöl
Ett recept ur Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Egentligen var detta receptet under kategorin efterrätter, men jag serverade den som lunch med bröd till
Härliga fina augustidag, väl hemkommen från jobbet blev jag riktigt sugen på jordgubbskräm. Jag hade tinat upp jordgubbar som låg i frysen och passade på att göra lite kräm
Den här goda krusbärskrämen med förstärkning av ett äpple fick förgylla vår dag nyligen. Den uppskattades av samtliga, men i synnerhet av Lille V, som glatt mumsade i sig två portioner
Då kom jag på snilleblixten att koka in dom med massa goda kryddor så kan man äta dom som dessert tillsammans med vaniljglass eller till frukosten i kvargen eller den grekiska yoghurten
Häromsistens gjorde jag en glutenfri krusbärskaka i långpanna (recept kommer vad det lider), och då fick jag lite krusbär över, som jag raskt bestämde mig för att göra en kompott av tillsammans med äpple