Hejsan på dejsan denna söndag. Och säkert inte vilken söndag som helst för flera av er, vad vi har förstått så är det en hel del som börjar jobba i morgon efter en skön semester
Blev bjuden på supergod italiensk inspirerad buffé hos vännerna. Bla crostini med tapenade, manchego ost, melon & fetaostsallad som dessvärre inte fångades på bild
Gör must av äpplen. Själv använde jag min råsaftcentrifug men det går säkert lika bra att riva äpplen på rivjärn och sedan sila genom silduk, det som eftersträvas är en juice utan kärnor eller fruktkött
En hel del recept har jag hittat på nätet och en del har jag fått av mina vänner och en del har jag i mina receptböcker, recept jag samlat på mig genom åren
Ugn 225º. Smula jästen i en skål. Värm mjölken till 37º och häll den över jästen. Rör tills den lösts upp och tillsätt socker, salt, kardemumma och det mesta av mjölet